onum
Creați o carte de vizită digitală

Creați cu ușurință cod QR pentru cartea dvs. de vizită și faceți o primă impresie excelentă. Completați-vă profilul în doar cațiva pasi simpli.

Împărtășiți cardul cu oricine

Partajați cu ușurință cartea dvs. de vizită digitală cu oricine folosește un cod QR sau trimiteți-o prin e-mail, facebook, whatsapp, link și multe altele.

Obțineți mai mulțe contacte

Clienții vor găsi o modalitate de a ajunge la dvs. Tot ce trebuie să facă este să scaneze codul QR și va primi cartea dvs. de vizita online.

onum

Cărți de vizită digitale
fără contact

V-cards.ro vă ajută să depășiți orice situație fără contact și să vă dezvoltați relațiile profesionale cu caracteristicile sale virale.

Nu este necesar niciun contact fizic pentru a trimite sau a primi o carte de vizită virtuală. Puteți crea câte cărți de vizită doriți, cu informații diferite pe fiecare V-Card. Creați un V-Card pentru contactele dvs. de serviciu, unul pentru clienți și unul pentru prietenii.

TESTIMONIALE

Ce spun utilizatori?

Bună ziua, folosesc de cateva luni acest serviciu si sunt foarte multumita. Recomand cu incredere!

Mi-am creat cartea de vizita cu ajutorul acestui site, totul functioneaza perfect. Recomand

Bună ziua, de cand am aflat de V-CARDS nu a mai fost nevoie sa comand carti de vizita la tipografie. Ideea cartilor de vizita virtuale este geniala.

Camelia

Bună ziua, de cand am aflat de V-CARDS nu a mai fost nevoie sa comand carti de vizita la tipografie. Ideea cartilor de vizita virtuale este geniala.

Robert

Bună ziua, folosesc de cateva luni acest serviciu si sunt foarte multumit. Recomand cu incredere!

Mihai

Mi-am creat cartea de vizita cu ajutorul acestui site, totul functioneaza perfect. Recomand

Ce este o carte de vizită digitală?
Cartea de vizită digitală este refexia unei carti de vizită normale/clasice (tipărită pe hartie/carton), transpusă în format electronic.
Ce conține cartea de vizită digitală?
Poate contine imagini cartea de vizită digitală?

Da, cartea de vizită digitală poate contine imagini similar profilelor de Facebook, respectiv Banner si Avatar.

Ce este un cod QR?

Termenul de cod QR este un acronim pentru Quick Response Code (Cod Răspuns Rapid). Codurile QR sunt coduri de bare pătrate (bidimensionale), care au fost inventate și folosite inițial în Japonia. La fel ca orice alt cod de bare, un cod QR nu estenimicmaimultdecât o metodă de a stoca informație într-o etichetă vizuală, ce poate fi citită de o mașină. Datele conținute de un cod QR pot fi orice, de la un simplu text, la adrese de e-mail, numere de telefon și așa mai departe.

seo
Stiri & Noutati

Ultimele articole

Aici va fi titlul reclamei

Promovează-ți afacerea în mediul online
cu ajutorul V-cards.ro!