European Digital Commerceva avea loc Miercuri, 9 decembrie, ora 9.30, LIVE Broadcasting în platforma de evenimente virtuale

O Retail meets eCommerce
        European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din retail cu jucătorii de e-commerce. Discuții aprinse despre provocările omnichannel-ului “în era COVID-19”, cum să te adaptezi noilor realități și, mai mult, cum să îți crești și dezvolți afacerea în această perioadă provocatoare vor fi doar câteva dintre subiectele atinse în această ediție a European Digital Commerce.

        Discuțiile vor fi axate pe sfaturi practice, date concrete și informații relevante, aplicabile. Înscrie-te gratuit la eveniment și profită de toate funcționalitățile platformei virtuale: participanții pot vizita zona expo, pot interacționa cu ceilalți participanți și pot schimba cărți de vizită virtuale pe care le vor primi pe email. Zona de chat va permite participanților care se vor înscrie gratuit să pună întrebări speakerilor, iar zona de Learning & Downloads va permite accesul la resurse valoroase puse la dispoziție de VTEX și speakerii de top din eveniment.

Locația evenimentului
        Evenimentul se desfășoară LIVE în platforma de evenimente virtuale IC Events.

        Profită de funcționalitățile platformei de evenimente virtuale: chat dedicat participanților, zona de networking, expo area, livestream de calitate superioară. O dată înscris, vei avea acces la toate resursele comunității dedicate European Digital Commerce, vei găsi arhiva evenimentului după încheierea sa, orice prezentare sau studiu de caz și vei avea acces la zona de networking până în a doua zi după eveniment. Îți împărtășim un mic secret: fiecare interacțiune acceptată îți trimite cartea de vizită virtuală a interlocutorului pe email, astfel încât nu vei mai pierde niciodată un contact.
        Înscrierea este gratuită!

Înscriere și participare
        Înscrierile au loc pe platforma de evenimente virtuale dedicată evenimentului. Participarea este gratuită.